anunci patrocinat

Des de dilluns les agències immobiliàries ja poden reobrir al públic i reprendre, així, l’activitat comercial després de dos mesos tancades per l’estat d’alarma. Des del govern s’especifica que, per poder reprendre l’activitat, les agències han d’establir un sistema de cita prèvia per garantir que només hi hagi un únic client per treballador i que es garanteixi l’atenció individualitzada amb la deguda separació física.

Així doncs, Finques Saura ha tornat a obrir per poder atendre a tots aquells clients que estiguin interessats en la compra-venda o en el lloguer de qualsevol immoble, disposar d´una valoració immobiliària o que us administri un lloguer (oficina c/Emili Grahit 29, baixos). A més, si vol que el seu immoble tingui una màxima visibilitat sol·liciti el servei VVF-Finques Saura (Visita Virtual + Video + Fotografies).

Finques Saura també administra comunitats de propietaris i gestiona projectes de manteniment i  rehabilitació. Si necessiteu qualsevol d’aquests serveis no dubteu en demanar cita prèvia i us donaran una atenció personalitzada (oficina del carrer Emili Grahit 31-35, baixos).

Finques Saura és una empresa familiar de tracte directe amb els clients que promou la formació i innovació contínues en el camp dels serveis immobiliaris. Per tant, no dubteu a contactar amb ells al telèfon 972 223 906, al seu correu finquesaura@finquesaura.com o bé a la seva web http://finquesaura.com/.