anunci patrocinat

Immobiliària Amat, una de les companyies amb més història i prestigi de Barcelona, ha creat un espai al seu web amb preguntes freqüents sobre com el Covid-19 afecta el sector immobiliari. El podeu consultar aquí.

Immaculada Amat explica que “en resposta al brot de Covid-19 a Amat hem alineat les nostres polítiques i accions perquè compleixin plenament amb les recomanacions rebudes de les Institucions, Autoritats sanitàries, Col·legis Professionals i Associacions Empresarials; atès que creiem fermament que per responsabilitat social i professional cal que prenguem les mesures necessàries que ajudin al control de la propagació del Covid-19”.

Amat, que ha indicat que la seva prioritat principal és “el benestar dels nostres empleats, clients i proveïdors”, té les seves oficines tancades des del dilluns 16 de març i fins a nou avís. L’equip de la companyia treballa remotament i ofereix els seus serveis dins l’horari habitual. Els seus clients poden posar-se en contacte amb l’empresa mitjançant el telèfon, el correu electrònic i la pàgina web.