anunci patrocinat

L’Associació d’Agents Immobiliaris de Catalunya (AIC) i el Col·legi Oficial d’Agents de la Propietat Immobiliària (COAPI) de Barcelona donaran a conèixer l’impacte estadístic de la COVID-19 i la tercera onada en les compravendes d’habitatges durant el quart trimestre del 2020.

En el webinar, que tindrà lloc avui a les 11: 00h, es donaran a conèixer les dades ofertes en exclusiva pel Col·legi de Registradors als API sobre el mercat autonòmic català.

L’Associació d’Agents Immobiliaris de Catalunya (AIC) i el Col·legi Oficial d’Agents de la Propietat Immobiliària (COAPI) de Barcelona donaran a conèixer l’impacte estadístic de la COVID- 19 i de la tercera onada en les xifres del mercat immobiliari català durant el quart trimestre del 2020. Al llarg del webinar s’analitzaran les dades autonòmiques ofertes en exclusiva pel Col·legi de Registradors als API.

Hi assistiran de manera digital Gerard Duel, president de COAPI de Barcelona; Vicenç Hernández, president de l’AIC, Luis Fabra, CEO de Gamerin, i Anna Puigdevall, directora general de l’AIC, que moderarà l’acte.