anunci patrocinat

“No ens preocupem només de les cases i pisos sinó també de les persones que hi viuran”

La filosofia Espígul és la de diferenciar-se de la resta d’immobiliàries. No som una agència convencional; ens adaptem als temps actuals. A l’inici d’aquesta nova dècada els clients volen que les seves compres tinguin un toc d’experiència vital. Comprar o llogar un immoble per viure-hi és una de les decisions que afecten d’una manera més profunda els clients i que els impacten durant anys. En som conscients. Els nostres clients saben que nosaltres els podem proporcionar valors afegits al tràmit, a vegades fred, de la transacció immobiliària. La nostra essència es basa en la transparència, la claredat i el compromís; i els nostres clients ho saben. A Espígul no ens preocupem només de les cases i pisos sinó també de les persones que hi viuran.

És per aquest motiu que vam organitzar a les nostres oficines una trobada amb tres jugadores de l’UniGirona: Marta Xargay, Núria Martínez i Sonja Vasic (ex Pétrovic i una de les deu millors jugadores d’Europa). El nostre objectiu era posar en contacte la seva experiència esportiva i dietètica amb els nostres clients. La salut sempre ha de ser una prioritat. Sense salut no es pot gaudir ni del pis o la casa més maca.

Vam fer un tast de tes de TeGust, vinculat a un assessorament nutricional personalitzat de la mà de la dietista i nutricionista Carla Zaplana.

Quan es parla de nutrició i de tes ens pot venir al cap menjar insípid i begudes sense sabor, però les tres jugadores de l’Uni van comprovar que, d’això, res de res. La nutricionista Carla Zaplana va explicar quins tes es poden prendre abans i després d’entrenar, i ens va aconsellar vers que podríem beure segons els diferents moments del dia. La nutricionista va ser molt didàctica i va aclarir molts dubtes i va desfer molts falsos mites sobre el te.

Carla viu entre Estats Units i Europa i ha escrit diversos llibres sobre nutrició. “He après que cada cos és un laboratori, que a cada època i moment de la nostra vida necessitem uns aliments o uns altres, que fins i tot de la nit al dia podem ser una persona completament diferent, i que la nostra alimentació s’ha d’ajustar a això” explica en el seu bloc personal.

TeGust és una empresa de l’Empordà que ofereix infusions, tes i lattes ecològics amb sabor premium. Tenen tota l’essència de l’Empordà. Creen fórmules, innoven i fan formacions per degustar tes i infusions sorprenents.

Immobilirària Espígul