anunci patrocinat

Les immobiliàries agraeixen la confiança del client que els permet fer viables els projectes i el comprador gaudeix d’importants avantatges

La compra d’habitatge sobre plànol té grans avantatges tant per als inversors, com per a les persones que volen adquirir la seva futura llar. Un dels principals és l’estalvi econòmic en el preu de compra, que pot arribar fins al 15% especialment en èpoques en què la tendència del mercat és alcista, però n’hi ha més. Les immobiliàries agraeixen la confiança del client que els permet fer viables els projectes i el comprador pot triar millor l’immoble, i en alguns casos hi pot realitzar canvis durant l’execució de l’obra. També es pot gaudir de flexibilitat mitjançant pagaments fraccionats, i el comprador disposa de temps per estalviar un percentatge de l’import abans d’accedir a la hipoteca. Repassem-los:

Estalvi econòmic, inversió i rendibilitat

Quan s’adquireix un habitatge durant la seva primera fase de construcció, podem estar comprant a un preu fins a un 15% inferior del que resultaria un cop acabada la construcció, ja que és molt probable que durant el temps d’execució de l’obra s’acumuli un increment de preus degut a la demanda del mercat.

Flexibilitat en el finançament

Mentre dura la construcció de l’habitatge, el client pot anar avançant diners de manera esglaonada el que li suposa, per una banda ajustar les quotes als imports que li són més còmodes i per altra banda es poden anar estalviant uns diners abans de realitzar el pagament final o d’accedir a la hipoteca.

Millor opció de compra

Els compradors poden triar millor l’habitatge d’entre els que es posaran a la venda, ja que si són dels primers, podran comprar el que s’ajusti millor  a les característiques que més els interessin. Si necessiten un aparcament, segurament es podran quedar el de més fàcil accés i en el cas de un pis podran triar molt probablement el que estigui més ben orientat o tingui una distribució més adequada a les seves preferències.

Canvis i personalització del disseny durant l’execució de l’obra

Els clients tenen la possibilitat de modificar algunes parts de l’obra abans de que es faci. Per exemple, en el cas de que es vulgui posar, treure o desplaçar un envà, hi pot haver la possibilitat de fer-ho. Fer canvis d’ubicació d’elements (radiadors…), i canvis significatius en quant a acabats i materials que responguin a preferències personals que no estaven previstes en el projecte original. El resultat és un habitatge personalitzat amb una despesa molt ajustada, ja que es substitueix el que estava previst per les noves opcions del client.

Si esteu interessats en conèixer les promocions d’obra nova que us oferim podeu donar un cop d’ull a la nostra pàgina web, o acostar-vos a les nostres oficines on us en informarem.

Immobiliària Espígul