anunci patrocinat

La Immobiliària Espígul està portant a terme la venta de la promoció de cases d’obra nova al bell mig del poble de Sant Gregori, un municipi a 5 minuts de Girona. Els habitatges són cases de 4 habitacions, amb 2 banys i 1 lavabo, i jardí.

Són cases aparellades d’obra nova que consten de 185m² construïts sobre parcel·la de 340m². Les cases estan distribuïdes en planta baixa amb garatge per a 2 cotxes, ampli espai diàfan de cuina i menjador de 45m² i jardí. En aquesta planta també hi trobem 1 dormitori doble i 1 bany complet amb plat de dutxa.

A la primera planta s’hi situen 2 dormitoris dobles, 1 bany complet amb banyera i 1 dormitori doble suite amb zona de vestidor i bany amb plat de dutxa.

Les cases de Sant Gregori tenen acabats d’altíssima qualitat amb un disseny innovador i compten amb una excel·lent orientació. A més, les cases tenen un alt nivell de personalització i es pot fer la tria entre diversos materials, per la qual cosa, es pot construir adaptant-se a les vostres necessitats.

També es poden encarregar de fer piscina al jardí, ja que a Espígul,  fan realitat els desitjos dels clients.

Si voleu saber-ne més i desitgeu fer una visita a l’immoble no dubteu a contactar amb Immobiliària Espígul.