anunci patrocinat

L’Ajuntament de Barcelona, ​​liderat per Ada Colau, ha acordat amb ERC, el nou full de ruta per al districte tecnològic barceloní, després de la paralització de les llicències aprovades el febrer. En concret, l’acord contempla dinamització de 980.000 metres quadrats amb l’objectiu de crear 60.000 llocs de treball i la construcció de 4.400 habitatges, que se sumaran als més de 2.000 immobles residencials que ja recollia l’anterior pla.

 Aquest full de ruta afecta part del conegut com 22 @ Nord, situat en el triangle format per l’avinguda Diagonal, la Gran Via i la Rambla Prim. En total, la planificació pendent equival al 21% del sòl del 22 @.

L’Ajuntament barceloní preveu aprovar la Modificació de Pla General Metropolità al setembre, tot i que la voluntat és donar el vistiplau a una iniciativa amb els eixos de el projecte abans d’acabar juny. En un primer moment, el 22 @ havia de recollir 5.200 habitatges, de les quals queden per executar uns 2.000 immobles. Amb el nou projecte, el districte tecnològic sumarà 9.600 habitatges.