anunci patrocinat

Les noves tendències digitals i el desig de viure diferents experiències impulsen a la generació Millennial a moure’s. Per aquest mateix motiu, han començat a sorgir noves modalitats per satisfer les seves necessitats. El ‘coliving’ no és res de nou atès que es manté la idea de compartir pis, només que amb tots els serveis inclosos.

Generalment el coliving ofereix un servei all inclusivament per a aquells inquilins que volen centrar-se en la seva estada, ​​sense haver de preocupar-se per la neteja i manteniment del pis així com el canvi de llençols i tovalloles, la compra, etc. A més, els joves solen rebre assessorament per escollir l’habitació i pis que sigui més d’acord a les seves preferències i invitacions a activitats per a conèixer gent nova i la ciutat.

L’adquisició de béns com una casa o un cotxe ja no són prioritat per als Millennials, coneguts també com a Generació Y. Les persones d’entre 25 i 35 anys estan buscant flexibilitat i viure experiències úniques. En aquest context, la modalitat de lloguer ‘coliving’ els permet treballar, estudiar i crear una comunitat, brindant-los la flexibilitat per quedar-se el temps que desitgin.

Actualment el públic que acudeix a aquesta tipologia d’allotjaments són, majoritàriament, internacionals encara que en els últims anys s’ha incrementat l’interès dels clients nacionals. Aquesta modalitat suposa, a més, un gran benefici per als propietaris.