anunci patrocinat

A causa de l’estat de confinament produït pel coronavirus, són moltes les empreses que han hagut d’adaptar-se per poder seguir amb la seva activitat i no tancar. Un d’aquests casos és el de la immobiliària de Banyoles Collell-Riera. Des de l’agència segueixen desenvolupant la seva activitat això si, a porta tancada ja que la seva oficina es troba tancada al públic. Per qualsevol dubte, disposen d’un servei d’atenció al client que segueix essent operatiu a través del seu telèfon o bé mitjançant el mail.

La immobiliària ha suspès les visites comercials que preveu realitzar més endavant, però segueixen atenent des del seu web, telèfon i xarxes socials.

Des de Collell Riera esperen que aquesta situació es normalitzi el més aviat possible, i agraeixen la seva col·laboració i comprensió. És responsabilitat de tothom contenir la pandèmia declarada, i preguen disculpes per les incomoditats i molèsties que aquestes mesures els puguin produir.

Per a qualsevol qüestió o consulta podeu trucar-los al 972572527 o bé entrar a la seva pàgina web https://www.collellriera.cat/ca