anunci patrocinat

Per vendre una casa cal cuidar la seva imatge i publicar fotos atractives. Si hi ha molta oferta, es tria visitar aquelles cases que es veuen amb més bona pinta. Això no és nou, ha estat així sempre i més ara en l’època digital en què vivim, on tenim poc temps i tot ha de ser una experiència positiva.

Si vols vendre casa teva  presta atenció als 10 consells més importants que et donem:

Ordena i recull la casa

La majoria de la gent acumula moltes coses. Això és evident, especialment quan s’ha viscut molt de temps a la mateixa casa. Una casa plena de mobles i coses, no ven. És així de simple. Així que ordena abans de fer fotografies o visites a l’immoble.

A tots ens agrada una casa recollida, una casa que doni la sensació de tenir molt espai. En general, el comprador d’un habitatge està buscant una casa àmplia i amb suficient lloc per guardar coses.

Pinta la casa

Una casa recent pintada dóna millor impressió. Sobretot, cal pintar sempre que les parets tinguin moltes taques. Una paret amb taques mostra la seva història: cal tenir en compte que la decoració deixa empremtes (per exemple, els marcs dels quadres), a l’igual que una prestatgeria o un llum, i això es nota més si són fumadors els propietaris de la casa. En general, una capa de pintura nova dóna una impressió fresca i neta. A més, pots triar un color neutre i canviar-lo, si els colors anteriors no són molt clars.

Repara tots els desperfectes

A la majoria de la gent no li convenç molt comprar una casa a la qual cal arreglar molt, abans de poder entrar a viure. Qualsevol desperfecte visible durant la visita, farà que el comprador potencial vegi la teva casa com “un projecte d’obra” i pensarà que ha d’invertir molt de temps i diners per posar la casa a el dia. A més, si la casa està en bon estat i no necessita molta reforma, el comprador tindrà menys excuses per negociar el preu.

Neteja

A tothom li encanta entrar en una casa que estigui neta i que faci olor a net. Encara que, i segurament netegis la casa amb freqüència, no és el mateix fer una neteja en profunditat. Pensa en netejar tots els poms, interruptors de llum, portes, i sobretot, les finestres atès que amb les finestres netes entra molta més llum.

Treu objectes personals

Si una casa té molts objectes personals, el comprador potencial se sent com un intrús durant la visita i, li costa el doble imaginar-se a si mateix vivint allà. Indubtablement, és just l’efecte oposat al que volem aconseguir.

Has de convertir casa teva en un lloc amb un estil no gaire definit, perquè d’aquesta manera pots atraure un públic més ampli.

Treu mobiliari i obre espais

Pel teu dia a dia, és súper còmode tenir el sofà o una butaca per a cada membre de la família, però llevant aquesta butaca extra o les cadires de la taula menjador que estiguin a la cantonada, aconseguiràs un saló molt més ampli. A vegades fins i tot, cal girar el mobiliari per obrir els espais. Repeteixo, potser no sigui tan còmode per viure, però sí que és, fonamental crear espais que semblin més grans per vendre casa teva.

Inverteix en detalls decoratius actuals

Uns coixins, un llum més moderna, noves cortines, espelmes, unes mantes o plantes, són tots exemples de detalls decoratius que ajuden molt a convertir la teva llar, en un habitatge atractiu pel futur comprador. Detalls que no calen que siguin cars, i que en la seva col·locació correcta, marcaran la diferència.

Fes fotografies professionals

Una vegada que has preparat la casa i ja està neta, ordenada i perfectament presentada, és el moment de preparar les fotografies. Una bona fotografia atreu l’atenció i captiva la mirada. Si estàs venent casa teva, és vital tenir una bona col·lecció de fotos ja que la recerca d’habitatges es realitza a través d’Internet. Qualsevol persona que vulgui comprar un habitatge, comprova primer les fotos a portals immobiliaris, abans de decidir si vol visitar una casa o no. Tenir un catàleg de fotografies, d’alta qualitat amb l’habitatge ben presentada, augmenta significativament les teves possibilitats d’atreure a un major nombre de clients.