anunci patrocinat

El Col·legi de Registradors ha llançat l’app Registradors d’Espanya. Aquesta aplicació es pot instal·lar de manera gratuïta a tots els dispositius mòbils (telèfons, tablets, etc.) i pretén facilitar la realització dels tràmits que faci el ciutadà en els registres de la propietat i en els registres mercantils, permetent l’accés als serveis de publicitat on line d’aquests registres.

L’app Registradors d’Espanya, permetrà a l’usuari efectuar gestions des del dispositiu de manera ràpida i intuïtiva gràcies a les seves múltiples eines i funcionalitats, incloent tràmits en temps real. Així, per exemple, l’usuari, un cop donat d’alta en un procés que no el portarà més de dos minuts, podrà realitzar una recerca de societat tant per raó social com per NIF, localitzar una finca i sol·licitar una nota simple de la mateixa per la ubicació del dispositiu, o accedir a les guies informatives elaborades pel Col·legi de Registradors.

Cal destacar que aquesta app, neix amb la intenció de reforçar el caràcter de servei públic dels Registres de la Propietat i Mercantils, per al que s’ha tingut en compte, de manera molt especial, la usabilitat de l’eina a l’hora d’implementar les diferents opcions.