anunci patrocinat

El govern està estudiant excloure els petits propietaris de la regulació dels lloguers que portarà a terme els propers mesos mitjançant la Llei d’Habitatge que està preparant el ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, dirigit per José Luís Ábalos.

El grup socialista voldria deixar fora de la regulació dels lloguers als petits propietaris, establint una excepció en la mesura, mentre que des Unides Podem treballen perquè la mesura sigui igual per a tots els propietaris, segons informa El Confidencial.

El govern ja ha realitzat mesures que només han afectat els grans tenidors en matèria d’habitatge durant la pandèmia. La moratòria en el pagament de la renda per a les persones afectades per la crisi sanitària i econòmica només va afectar els propietaris que compten amb deu o més habitatges al mercat.

En reformes anteriors com la realitzada al març de l’any passat sobre els arrendaments urbans també es distingeix entre els grans i petits propietaris. Actualment, els que compten amb menys de deu pisos en cartera han d’establir contractes de com a mínim cinc anys de durada, mentre que els que comptin amb deu o més actius han d’assolir els set anys.