anunci patrocinat

El Covid-19 congela el residencial de superluxe a Barcelona. Les restriccions en els viatges internacionals a causa de la pandèmia han provocat que la demanda d’habitatges de més de dos milions d’euros s’hagi frenat a la capital catalana, segons dades de Barnes.

Això es deu al fet que aquest tipus d’habitatges compten amb una demanda nacional escassa i els compradors provenen de països com el Regne Unit, França, Itàlia, Rússia o Bèlgica. Segons l’empresa, aquests inversors continuen analitzant possibles operacions un cop s’aixequin les limitacions.

Actualment, el mercat residencial de luxe es troba en preus mitjans de 6.000 euros per metre quadrats i un import d’entre 500.000 euros i un milió d’euros. Els immobles es situen en els districtes de l’Eixample i Sarrià-Sant Gervasi i al barri de Pedralbes.

La directora de Barnes a Barcelona, ​​Elizabet Hernández, ha explicat que la capital catalana “és, amb molta diferència, la capital espanyola més desitjada per a la compra de residències principals per part d’estrangers que no només vénen a treballar, sinó que es volen quedar a viure “