anunci patrocinat

Amb el panorama actual, reunir milers de persones en un mateix espai és, si més no, arriscat i el sector immobiliari és un dels afectats per la limitació a la mobilitat de les persones. Aquestes limitacions han accelerat el desenvolupament de noves tecnologies que trenquen amb les restriccions geogràfiques. En aquest sentit, els principals actors de el sector immobiliari tenen una important cita els dies 20, 21 i 22 novembre amb la celebració de la Fira Immobiliària Virtual «Costes d’Espanya».

Aquesta Fira Immobiliària Virtual se celebrarà en un espai tridimensional de realitat virtual a on els visitants i les empreses expositores podran connectar-se  des de qualsevol lloc del món utilitzant tan sols un ordinador.

Entre els expositors, es troben algunes de les empreses de el sector més importants del nostre país: Sareb, Neinor, Kronos, Hàbitat, Aedas, Metrovacesa, Avintia, Insur, Quabit o Altamira són alguns dels noms destacats. En total, s’oferiran més de 5.000 propietats d’obra nova i de segona mà ubicades a les províncies de costes de la península, Balears i Illes Canàries.

Al celebrar-se en un espai virtual, l’abast de l’esdeveniment serà global i els visitants podran connectar-se des de qualsevol lloc del món. Les persones interessades podran accedir a tota la informació dels immobles i parlar i informar-se directament amb les empreses. L’accés per als visitants i curiosos serà gratuït.

L’empresa organitzadora, Online Property Xous, és una Proptech espanyola que va néixer fa més de dos anys i que uneix un ampli coneixement i experiència de el sector immobiliari, del màrqueting i de les noves tecnologies. Per registrar-se com a visitant només cal accedir a l’enllaç: www.onlinepropertyshows.com