anunci patrocinat

La presidenta de el Grup Santander, Ana Botín, ha defensat en una entrevista al diari El País la necessitat d’impulsar el sector immobiliari en aquesta crisi amb iniciatives que afavoreixin l’accés dels joves a l’habitatge.

Ana Botín, va indicar que està treballant amb el sector de la construcció i l’Institut de Crèdit Oficial (ICO) per dissenyar un pla de col·laboració publicoprivada per poder llançar un programa de compra d’habitatge adreçada a joves que permetria aconseguir una hipoteca de fins al 95% de la valor de l’immoble.

El programa consistiria en una col·laboració publicoprivada amb l’ICO i empreses del sector immobiliari on  els joves només haurien d’aportar el 5% del valor de l’immoble i el Santander concediria una hipoteca amb el 95% restant. De la seva banda, l’ICO avalaria fins al 20% del préstec .

“Aquest programa suposaria la creació de prop de 500.000 llocs de treball, la construcció de 150.000 habitatges i ajudarà “a milers de joves a independitzar-se ” va afirmar Botín.