anunci patrocinat

La setmana passada, la immobiliària Espígul de Girona va reobrir les seves portes de cares al públic per poder atendre a tots els clients interessats.

L’obertura de l’oficina es produeix després que el Ministeri de Sanitat fixés els requisits de l’obertura al públic d’establiments i, la tornada a l’activitat a l’oficina és 100% segura ja que s’ha realitzat amb totes les mesures de protecció sanitàries recomanades per les autoritats.

Des que es decretés l’estat d’alarma el 13 de març per la crisi sanitària global del covid-19, la immobiliària va seguir atenent als clients i comercialitzant els habitatges a través dels diferents canals telemàtics, però ara, ja es pot accedir de manera presencial a l’oficina. Això si, demanant sempre cita prèvia, tal i com ho especifiquen les mesures sanitàries.

Les visites a l’agència només poden realitzar-se mitjançant cita prèvia i els clients són atesos individualment.  Espígul ha adaptat els espais amb l’objectiu de mantenir la distància de seguretat i cal que tothom que accedeixi dins ha d’usar mascaretes, guants i gels desinfectant, tal i com indiquen les mesures sanitàries dictades pel govern.

Per ser atès a les oficines d’Espígul és necessari que demaneu cita prèvia al 972 220 110 o bé a través de la seva oficina virtual: www.espigul.com/oficina-virtual

Si ho preferiu, els clients que ho desitgin poden seguir usant els serveis online i telemàtics dels quals disposen a Espígul, i que han usat durant la quarantena. A la immobiliària s’adapten a les necessitats del client per tal de que aquests  puguin usar els serveis amb el que es sentin més segurs.