anunci patrocinat

Qui no ha desitjat mai anar a viure en una caseta amb jardí? La idea de completar un interior bonic amb un espai exterior que permeti gaudir de l’aire lliure en la intimitat de la llar resulta d’allò més seductora.

Un avantatge de les cases respecte als pisos és que poden disposar de més espai ja que solen tenir diverses plantes, i en moltes ocasions, també tenen garatge. A més, les cases es poden construir tant enmig d’un poble o ciutat, com en urbanitzacions o en llocs més apartats, en tots casos, les cases ofereixen pau i tranquil·litat.

A la immobiliària gironina Espígul disposen d’una gran quantitat d’obres noves en cases amb dissenys moderns i minimalistes. Són per a tot tipus de famílies i de tots els preus, i per tant, per a totes les butxaques.

Tant si prefereixes viure en una casa independent com en una d’adossada, el què és important és que recordis que per triar una casa, que serà a on viuràs, creixeràs i potser veuràs créixer als teus fills, és important que t’agradi, et sentis còmode i creguis que és la millor decisió que pots prendre.

A Espígul compten amb un gran equip de professionals que t’assessoraran a l’hora de triar el teu immoble ideal. Actualment compten amb diverses promocions d’obra nova que estan realitzant als municipis de Sant Gregori i Fornells de la Selva, però també compten amb cases a Girona, o a PGA Golf.

Per demanar més informació sobre aquest tipus de cases o per altres immobles no dubteu en contactar amb Espígul.