anunci patrocinat

La immobiliària Fincahabitat – Lleal Tulsà serveis immobiliaris de Girona torna a l’activitat. Després de dos mesos de teletreball per part del sector immobiliari, l’equip comercial de Fincahabitat tornen a treballar de forma presencial, incloent la represa de les visites a immobles amb clients, aplicant les mesures de seguretat sanitària.

Són conscients de la implicació que aquesta crisi requereix per part de tots i per això des de l’immobiliària adopten totes les mesures necessàries per poder preservar la seguretat de tots, prioritzant la tranquil·litat del seus clients.

A partir del dilluns 18 de maig, es van reprendre les visites als immobles, sempre realitzades segons el protocol d’actuació i adoptant les següents mesures de seguretat: 

 1. És imprescindible concertar visita prèvia.
 2. No assistir a cap visita si tens símptomes (febre, tos, mal de cap, …).
 3. Abans de visitar l’immoble: Visiona el reportatge, el video i/o fotos de visió 360º, i tingues realitzat l’estudi de viabilitat econòmica.
 4. Totes les visites són individualitzades.
 5. Sempre es quedarà davant l’accés principal de l’immoble.
 6. Cal portar mascareta i guants.
 7. No ens saludarem encaixant les mans, tot i que ho desitgem fer. Un somriure és la millor salutació. La veurem darrera la teva mascareta.
 8. En l’interior de l’immoble, l’agent comercial obrirà portes i finestres.
 9. Mantindrem una distància prudencial.
 10. No es permet la utilització de banys.
 11. La documentació s’enviarà per correu electrònic o whatsapp.
 12. La reserva es realitzarà mitjançant transferència bancària, correu electrònic i firma digital.

Per tot això, s’han adaptat a noves maneres de presentar virtualment les finques, tals com visites virtuals, fotos 360º, vídeos, ampliació de reportatge fotogràfics, i d’aquesta forma, els interessats poden tenir més clar aquell habitatge o immoble que els pot interessar, reduint així la durada de la visita al temps necessari imprescindible. 

Igualment s’ha ampliat la seva cartera d’immobles, poden oferir els immobles de l’agrupació immobiliària Apialia Girona, i també els immobles procedents d’entitats bancàries, tals com UCI – Grupo Banco Santander, Haya Real Estate, Bankia, Sareb, Cajamar, entre altres entitats.

I també, s’han implantat sistemes digitals, per tal de que els acords en les transaccions de venda o lloguer, es puguin fer amb firma digital. 

Fa molts anys que l’equip humà de Fincahabitat es dedica a l’assessorament i gestió en el món immobiliari, dins de l’Assessoria Lleal Tulsà, per això disposen d’un equip de professionals experts que t’assessoraran i resoldran en tot moment la problemàtica que la mediació, administració i gestió immobiliària pugui plantejar.

Entrant a la seva web podreu consultar tota l’oferta d’immobles que tenen disponibles i, per poder realitzar una visita a qualsevol habitatge només cal que truqueu al 972 20 63 50, envieu un missatge per whatsapp al 662 59 54 04,  o envieu un correu a info@fincahabitat.com.