anunci patrocinat

Les fases de la desescalada està fent que els comerços poc a poc puguin anar obrint. 

Des del passat dilluns 4 de maig, les agències immobiliàries ja poden atendre al públic, això sí, establint un sistema de cita prèvia per garantir que només hi hagi un únic client per treballador i que es garanteixi l’atenció individualitzada amb la deguda separació física.

Gràcies a l’obertura del comerç, la immobiliària Dúplex Girona Immobles ha tornat a obrir la seva oficina a Girona per atendre presencialment als clients que ho desitgin i han establert totes les mesures necessàries per garantir una atenció amb total la seguretat i mantenint el tracte personal que sempre l’ha caracteritzat.

A partir del 4 de maig, qualsevol gestió o consulta la podreu realizat personalment sempre amb cita prèvia a través de:

Trucant al 972.208.698

Enviant correu electrònic a duplex@duplexgirona.com

Cada cop queden menys  dies per poder visitar tots els immobles que Dúplex Girona Imobles ofereix en venda i lloguer així que no espereu a l’últim moment i TRUCA’LS PER RESERVAR CITA per quan es puguin visitar els immobles. 

Podeu consultar tota la seva oferta a www.duplexgirona.com 

Sobre Dúplex

Són una empresa familiar consolidada a la ciutat de Girona, que des del 1997 han caminat al costat dels seus clients per ajudar-los a trobar l’immoble més adient a les seves necessitats.

La seva màxima és la felicitat del client. I per això el seu equip ofereix una atenció propera i personalitzada.

Són professionals del sector amb experiència adquirida durant més de 20 anys; són Agents de la Propietat Immobiliària i Administradors de Finques col.legiats i agents immobiliaris homologats per la Generalitat (aicat 1728); tot per poder oferir la màxima garantia i solvència als seus clients.

Posen al vostre abast tots els seus serveis d’assessorament i intermediació immobiliària (venda i lloguer), administració de finques, assegurances, gestions patrimonials, valoracions i assessorament urbanístic, tramitacions urbanístiques (cèdules d’habitabilitat, certificacions energètiques, ITE), rehabilitacions i reformes.

Si requeriu dels seus serveis no dubteu en contactar amb ells al 972.208.698, al mail duplex@duplexgirona.com o a través de la seva plana web www.duplexgirona.com