anunci patrocinat

Lluny de què auguraven moltes previsions, la pandèmia no ha fet aflorar més Habitatges assequibles en venda. A Barcelona, ​​a els pisos amb 1 preu inferior als 100 mil euros representin només el 1’7 per cent de tot el parc. Aquest és un percentatge que ara fa 1 any, abans de la Covid, era només dues dècimes inferior.

Els pisos per sota dels 200 mil euros pràcticament igual que fa 1 any

Si ampliem l’horitzó Fins a els 200 mil euros, l’oferta a la capital catalana representa en prou feines el 19 per cent de total, tres punts més que ara fa 1 any, segons dades de el portal Idealista. Aquestes xifres confirmin l’error en els previsions de molts experts, quan és va iniciar la pandèmia, sobre La caiguda de preus que comportaria, segons explica el responsable a Catalunya, Eduard Vilaplana.

De fet, amb l’avenç de la vacunació, l’activitat del mercat immobiliari és ja molt semblant, en nombre d’operacions, a la que hi havia abans de la Covid. A banda de Barcelona, a la resta de capitals de província de l’Estat, el percentatge d’habitatges de menys de 100 mil euros és molt superior a l’1 per cent, i arriba al 18.

info de RTVE