anunci patrocinat

El centre comercial de les Glòries ha estat seleccionat per la Cambra de Comerç de Barcelona per habilitar un punt de realització de test ràpids d’antígens amb l’objectiu de controlar l’expansió de la Covid-19.

El seu disseny obert i a l’aire lliure ha estat fonamental per a l’elecció de Glòries com el primer centre comercial a Catalunya en acollir aquest tipus de proves. Aquest tercer punt de test a Glòries se suma als instal·lats a la Llotja de Mar i al recinte de Can Muntanyola de Granollers.

La iniciativa CambraBCNCOVID.cat compta amb la col·laboració de l’empresa biotecnològica catalana Blueberry Diagnostics, que serà l’encarregada de realitzar les anàlisis amb el suport de personal sanitari qualificat. Les proves ràpides d’antígens per SARS-CoV-2 proporcionen una resposta immediata -entre 15 i 30 minuts després de prendre la mostra-, de tipus qualitativa (si o no), sobre la presència del patogen en la mostra del pacient.

Aquestes proves tindran un cost de 29,95 euros i s’acompanyaran del certificat digital nCoVPASS ™. La carpa per realitzar els test està instal·lada a la planta carrer els dies 18, 19 i 20 de novembre, en horari de 9 a 17 hores.