anunci patrocinat

UCI(Unión de Créditos Inmobiliarios) juntament amb SIRA(Spanish International Reality Alliance) ha impulsat un esdeveniment online i gratuït anomenat #InmocionateEnCasa.

La iniciativa, iniciada des del passat 19 de març, ha sigut un lloc per debatre i profunditzar en els temes de major actualitat immobiliària pels professionals. Aquesta iniciativa ha reunit diàriament a més de 1000 professionals immobiliaris.

A partir d’aquestes trobades SIRA ha seleccionat les  tendències del sector immobiliari que es poden fer realitat desprès de la crisis del coronavirus.

1.Digitalitzar-se o morir: A causa del confinament moltes empreses han hagut d’usar la digitalització per poder seguir treballant. Molts dels participants asseguren que han realitzat videotrucades amb els clients, han usat les xarxes socials per publicitar-se, i han formalitzat operacions des de casa gracies a la tecnologia.

2.Visites online: Les noves mesures per protegir la salut fan que no es pugui sortir de casa, i si és fa ha de ser ben protegit i sense contacte social. És per això que moltes empreses ja s’han de cantat per fer visites online dels pisos, o bé mitjançant les visites 3d o bé amb el professional desplaçant-se al immoble i ensenyant-lo al client mitjançant videtrucades.

3.Frenada del lloguer turístic: La frenada d’arribada de turistes i els dubtes sobre quan de temps pot durar la situació està forçant a propietaris i inversors a buscar formules per evitar grans pèrdues. Molts s’han orientat cap al lloguer tradicional, menys afectat per la crisi i més senzill i econòmic de gestionar.

4.La presencia comercial immobiliària haurà de ser omnicanal. Les empreses hauran de combinar l’oficina física amb Canals digitals. Una bona web, una bona gestió de xarxes socials, un blog atractiu, etc.

5.Els inversors. Hi haurà una caiguda en el preu i en les ventes però hi haurà sobre demanda per les vivendes més atractives. Si hi ha un bon producte a un preu adequat hi haurà demanda i no tardarà en vendre’s ja que hi ha molts inversors analitzant el mercat.

6.Noves preferències d’habitatges. El confinament ha portat a molts ciutadans replantejar-se el tipus de vivenda on volen viure. Moltes persones han descobert que les seves vivendes no tenen el que la família necessita. Qüestions com la llum natural, espais exteriors, més espai i metres són ara prioritaris. Molts compradors interessats en propietats als centres de les ciutats es replantegen la seva búsqueda cap a poblacions més petites que ofereixin vivendes més grans a un major preu, animats a més, per la possibilitat del teletreball.