anunci patrocinat

Madrid i Barcelona entren en el top 20 de les millors ciutats per als joves que volen comprar una casa. Així es reflecteix en un estudi realitzat per CIA Landlord, que ha analitzat 46 urbs del món per determinar quins ofereixen més facilitats als adults més joves interessats en mudar-se a una altra ciutat i adquirir un habitatge.

En concret, Madrid i Barcelona es col·loquen en les posicions 13 i 18, respectivament, amb preus per a apartaments de dues habitacions que oscil·len al voltant de 165.885,82 euros. D’acord amb l’anàlisi, Vancouver ocupa el primer lloc com la millor ciutat per comprar una propietat a una edat primerenca.

Això és degut a que registra salaris més alts que la mitjana, costos de serveis públics més baixos i preus més reduïts d’activitats d’oci com afiliacions en gimnasos. Toronto també se situa en el top 10 de la classificació, el que suggereix que el Canadà és un dels millors països per comprar una propietat com a adult jove.

Wellington ocupa el segon lloc, amb costos de serveis públics més barats que la mitjana i, a el mateix temps, se situa en el lloc 12 com el país amb el salari més alt.

Per la seva banda, Belfast se situa en tercera posició. Segons l’estudi, això es deu principalment al assequible que és viure a la ciutat. Les tarifes de lloguer més baixes que la mitjana juntament amb els costos més barats per comprar propietats a Belfast la converteixen en una ciutat atractiva per als compradors joves.