anunci patrocinat

L’agencia Gabinet immobiliari -API Justi Ortiz,  iniciaria una ronda de visites i portes obertes per a  la comercialització de diverses cases al poble de Medinyà- al terme Municipal de Sant Julià de Ramis-un poble a 10 minuts de Girona que gaudeix de tots els serveis necessaris per a la tranquil·litat i el benestar com són CAP, escoles bressol i de primària, parcs infantils, entitat bancària, farmàcia, supermercat, restaurants, línea d’autobús, etc.

De moment  l’empresa promotora  ha acabat la construcció de la casa pilot i que serveix de mostra perquè totes les persones interessades puguin fer-se una idea de les qualitats constructives i tipus cases que es construiran.

Aquestes cases són aïllades  de planta baixa d’obra nova amb 138 m² construïts sobre parcel·la de 400m². Distribuïdes en una planta. Disposen de garatge, safareig, cuina, menjador amb sortida a l’exterior, 3 habitacions amb armaris, 1 bany complet amb plat de dutxa i 1 habitació doble tipus suit amb armari vestidor i bany complet amb plat de dutxa i 261m² de jardí, aire condicionat i calefacció de gas . Les cases compten amb una àmplia gamma d’acabats d’altíssima qualitat per poder personalitzar-les al gust.

La casa pilot es podrà visitar a partir del 20 de juliol, així que no dubteu en contactar amb Gabinet immobiliari -API Justi Ortiz- vendes@gabinetimmobiliari.com  o bé al telf. 972200521 per informar-vos i concertar una visita.

A part d’aquesta vivenda de planta baixa, també estan construint dos tipus més de cases al poble de Medinyà.

Casa aïllada

Les primeres seran aïllades amb 148m² construïts sobre parcel·la de 440m². Distribuïdes en dues plantes. A la planta baixa tindran un ampli espai diàfan de cuina i menjador de 38m² amb sortida a l’exterior, 1 habitació doble amb armari vestidor, 1 bany complet amb plat de dutxa i consten de 360m² de jardí. Pel que fa a la planta primera, hi haurà distribuïts el safareig i terrassa de 12m², 2 dormitoris amb armaris, 1 bany complet amb plat de dutxa i 1 dormitori doble suite amb armari vestidor, bany complet amb plat de dutxa. Les cases compten amb aire condicionat i calefacció de gas. També disposen  d’una àmplia gamma d’acabats de qualitats per poder personalitzar la casa.

Casa aparellada

El segon tipus de casa seran aparellades i amb dues opcions de distribució. La primera variant de casa aparellada consta de 127m² construïts sobre parcel·la de 300m² i distribuïdes en dues plantes. Planta baixa: ampli espai diàfan de cuina i menjador de 33m² amb sortida a l’exterior, 1 habitació doble amb armari vestidor, 1 bany complet amb plat de dutxa i 232m² de jardí. Planta primera: safareig, terrassa de 12m², 2 dormitoris amb armaris, 1 bany complet amb plat de dutxa, 1 dormitori doble suite amb armari vestidor i bany complet amb plat de dutxa. Disposen d’aire condicionat i calefacció de gas.

La segona opció de casa aparellada quedaria distribuïda també en dues plantes però a la planta baixa hi trobaríem garatge, ampli espai diàfan de cuina i menjador de 33m² amb sortida a l’exterior, 1 bany complet amb plat de dutxa i 232m² de jardí. Planta primera: safareig, terrassa de 12m², 2 dormitoris amb armaris, 1 bany complet amb plat de dutxa i 1 dormitori doble suite amb armari vestidor, bany complet amb plat de dutxa. També amb aire condicionat i calefacció de gas.

Les 3 tipologies de  cases estan situades a Residencial Medinyà- terme Municipal de Sant Julià de Ramis a la zona denominada Camp Rodó, a 10 minuts de Girona, a més, es fan sota encàrrec mitjançant la compra sobre plànol o bé amb autopromoció ja que això facilita el poder fer la tria dels acabats i la distribució. A més a més, compten amb finançament personalitzat per garantir les millors opcions als compradors.

Si voleu saber més sobre les promocions de cases disponibles al poble de Medinyà no dubteu en contactar amb Gabinet Immobiliari on us assessoraran de manera amable i professional.