anunci patrocinat

L’estudi francès d’arquitectura Jean Nouvel Design ha dissenyat un edifici d’usos mixtes que busca integrar habitatge, treball i oci. L’immoble comptarà amb una baixa petjada de carboni i es preveu que s’iniciï la seva construcció en 2022 i que finalitzi en 2025.

L’edifici se situarà a la riba del Sena, al davant de les viles construïdes pels Jocs Olímpics i Paralímpics de 2024. l’edifici allotjarà 100.000 metres quadrats d’espais de treball i 30.000 metres quadrats d’espais verds.

Els arquitectes preveuen que el que han plantejat com un barri en vertical compti amb 6.000 treballadors i 1.500 residents. El projecte, sota el nom de Jeuneville, busca donar solució a la concentració de les àrees urbanes i optimitzar el benestar dels treballadors i els residents. L’immoble allotjarà oficines, espais de coliving, residències d’estudiants, centres educatius, zones verdes i botigues.

La construcció ha estat dissenyada per aguantar el pas de el temps i els canvis de necessitats. Per això, cada mòdul de barri vertical pot modificar-se i amb ell la distribució de l’edifici.