anunci patrocinat

Property Care International (PCI) està ubicada a Pals i té una experiència de 30 anys comercialitzant cases de gran qualitat

La promotora PCI Pals està comercialitzant dues cases situades a la Urbanització Más Pere, prop de Calonge i de la Platja de Sant Antoni de Calonge, i a pocs minuts en cotxe de pobles de la costa com Palamós i Platja d’Aro.

La primera de les cases, que es ven moblada, ocupa una superfície construïda de 120,90 metres quadrats i un terreny de 530 metres quadrats. La casa està orientada en sentit muntanya i els propietaris l’han reformada recentment amb materials de qualitat i un estil senzill, cosa que proporciona un ambient molt confortable. L’habitatge està dividit en dues àrees exteriors molt definides: una amb la piscina envoltada de terrassa i l’altra amb un jardí amb barbacoa, una magnífica taula i bancs de pedra.

Construïda a dos nivells, la primera planta és per on s’accedeix a la piscina i inclou la zona de menjador, que té un ampli saló amb xemeneia, una cuina totalment equipada i un bany complet.

A la planta baixa hi ha les tres habitacions dobles i un bany amb dutxa. Des d’aquesta  planta s’accedeix al jardí. Les dues plantes estan connectades mitjançant una escala de cargol.

La segona casa té una superfície de 212 metres quadrats i un terreny de 1.164 metres quadrats, i com l’anterior també disposa d’unes magnifiques vistes a la muntanya. Situada a uns tres quilòmetres de Calonge i a uns deu minuts en cotxe de la platja de Sant Antoni de Calonge, disposa de piscina i jardí privats.

Es distribueix en un saló amb xemeneia i menjador, una cuina equipada i amb passa plats; una suite; dues habitacions dobles i un bany amb dutxa. Disposa de diverses terrasses -una d’elles coberta i amb barbacoa-; a més d’un garatge i d’una bodega.

Property Care International (PCI) està situada a Pals i té una experiència de 30 anys en el sector immobiliari, i més concretament en propietats d’alta qualitat. Tracta totes les qüestions relacionades amb la propietat de no residents, i ofereix un servei de gestió completa pels clients.

PCI Pals