anunci patrocinat

La situació ideal en un procés de compra venda d’un immoble és vendre l’immoble actual i posteriorment comprar el nou, però moltes vegades això no és possible

Una hipoteca pont és una hipoteca de finançament temporal, amb la garantia d’un ingrés futur del que la sol·licita. És a dir, permet al sol·licitant aconseguir un préstec per a l’adquisició d’una nova propietat, abans d’haver venut la propietat actual i haver liquidat la hipoteca que encara està pagant. D’aquesta manera la financera avança el crèdit necessari per a una nova compra i es compromet a esperar un temps determinat fins que el sol·licitant solucioni la seva situació.

La situació ideal en un procés de compra venda d’un immoble és vendre l’immoble actual i posteriorment comprar el nou. Moltes vegades això no és possible. En el cas de persones i famílies pot passar que encara no s’hagi aconseguit vendre el pis o la casa on s’està vivint i tampoc hi hagi la possibilitat de viure temporalment en un altre lloc. En el cas de les empreses, segurament és molt difícil parar l’activitat i la hipoteca pont pot ser la solució.

Els beneficis que comporta una hipoteca pont són principalment que es disposa de més temps per vendre l’immoble actual sense presses, mentre s’estan pagant unes quotes no tant elevades com en el cas de que fossin dues hipoteques, una per cada propietat. Ara bé, si no es ven o es tarda molt a vendre, la propietat pot perdre valor. 

TQ Eurocredit ofereix crèdits hipotecaris pont sense cap pagament anticipat i amb quota zero fins acomplir l’objectiu final de venda de la propietat. Ofereix la possibilitat real d’aconseguir millors condicions en la hipoteca de manera molt àgil i amb la tranquil·litat de saber que s’està en bones mans.

En el cas que el banc no vulgui realitzar una hipoteca pont per vendre l´habitatge, podem decidir-nos pel finançament privat, així es poden paralitzar els pagaments mensuals i amortitzar tot el deute quan es vengui l´actiu.  

TQ Eurocredit