anunci patrocinat

Els editors de reformadiari.cat, immodiari.cat i immoreforma.cat som un grup de professionals de la comunicació i el periodisme. Hem unit forces per engegar tres diaris digitals transmedia en un. Tots ells giren a l’entorn de l’univers del món de la construcció, comercialització, reforma i rehabilitació de tota mena d’immobles i finques. En els primers mesos trobareu informació escrita i productes servits en format vídeo; més endavant hi incorporarem podcast i interactius. L’objectiu és oferir als lectors, empresaris i usuaris dels serveis, la millor informació del sector, que actualment es troba molt dispersa. Tindran molt pes les notícies relatives als canvis legislatius que afecten aquest segment productiu, a l’evolució del mercat immobiliari ja sigui de compra-venda o de lloguer i també a les tendències del mercat vinculades a l’interiorisme i la decoració.

No defugim, ans el contrari, el debat sobre la necessitat de formar especialistes en tot allò que fa referència a l’àmbit de les instal·lacions –per citar un exemple molt evident. Parlarem, doncs, de la situació de la formació professional dual i també de la incorporació de nous processos tecnològics que obliguen els professionals a estar reciclant-se permanentment. Volem convertir-nos en aglutinadors de les ofertes de treball especialitzades en aquest àmbit tan divers, perquè les nostres publicacions tenen una vocació de servei a la societat.

Per nosaltres no hi ha cap activitat ni cap empresa petita. Totes han de tenir el seu espai en les nostres publicacions, així com també la tindran a través d’articles d’opinió les veus de persones expertes en tota mena de matèries que afecten aquest món.

Finalment, apostem per la presència de la “nova publicitat” a internet, de l’anomenat contingut patrocinat. Defensem amb fermesa la creació del redactor/a de continguts publicitaris, i quan més especialitzat en un àmbit, com el que és el protagonista dels nostres diaris, millor. Les marques volen comunicar directament amb el públic i la millor manera de fer-ho és informant-los dels productes que ofereixen i de les seves virtuts. Apostem, doncs, per una publicitat sincera i honesta. Sense textos laudatoris o entrevistes preparades des de la mateixa empresa. L’única diferencia entre el contingut de pagament i el que no ho és serà que s’indicarà clarament que el primer és “informació de part”, és a dir, publicitària; mentre l’altra no ho és.