anunci patrocinat

ServiGip construirà 44 apartaments al centre de Palamós

El grup immobiliari gironí ServiGip començarà el primer trimestre del 2020 la construcció d’una promoció de 44 apartaments en règim de cooperativa immobiliària al centre de Palamós. El fet que estiguin construïts mitjançant aquesta fórmula permet oferir millors preus als futurs propietaris. El lliurament dels habitatges està previst que tingui lloc a finals de 2021.

El més destacat de la promoció és la seva ubicació, atès que al centre de Palamós no hi ha gaire espais disponibles per construir-ne una d’aquetes característiques. Està molt propera al centre històric i a tocar del mercat i el pàrquing municipal entre els carrers Pere Joan, de la Mercè i l’Avinguda Catalunya; molt a prop de la platja i del Passeig de la Mar. L´edifici està projectat en planta baixa més tres pisos d’altura pel que fa als blocs que donen a l’Avinguda Catalunya i al carrer Pere Joan i en planta baixa més quatre en els blocs del carrer de la Mercè. A banda, en ambdós casos d’una planta soterrani on hi ha l´aparcament privat amb places individuals, al qual es pot accedir per escala o ascensor. A la façana de l’edifici, concebuda amb un disseny modern i elegant, s’hi prioritza la qualitat en els detalls i en els acabats, tant interiors com exteriors, per tal que harmonitzin amb la zona. Tanmateix està dissenyada perquè s’hi puguin fer servir energies renovables i garantir la millor eficiència energètica.

Pel que fa als 44 apartaments estaran repartits en quatre escales. Hi haurà habitatges de dues i tres habitacions construïts amb elements de primera qualitat. Tots amb dos banys i disposaran de calefacció i aire condicionat.

Les persones que vulguin ser-ne propietaris podran optar entre pisos de 74 metres quadrats fins als més grans, de 120 metres quadrats amb terrassa. El preu de sortida se situa en 161.147€ i les persones que vulguin adquirir a més un aparcament en propietat a la mateixa finca hauran de sumar-hi 12.500€. A tots aquests preus cal sumar-los l’IVA de vigent aplicació.

La distribució dels habitatges està perfectament estudiada per tal d’aprofitar l’espai i oferir una gran comoditat als residents. La terrassa amb coberta exterior permet gaudir-ne el màxim de temps possible durant tot l’any.

Què és el règim cooperatiu immobiliari?
La promoció en règim de cooperativa immobiliària és un sistema participatiu, sense ànim de lucre, que permet abaratir el preu final de l’habitatge i ajustar-ho al màxim al preu de cost real. Els seus integrants tenen la seguretat d’estar protegits per la Llei de Cooperatives de Catalunya, que regula, entre altres, aquesta mena de sistema de propietat. En aquest cas, les persones interessades en adquirir l´habitatge es converteixen en actors-promotors, estalviant-se el benefici empresarial que cal pagar al promotor en una construcció convencional.