anunci patrocinat

T‘agradaria disposar d’una casa de nova construcció en tan sols 8 mesos i per 140.000€? Doncs a Espígul ho fan possible.

La immobiliària gironina ha engegat un nou projecte de promoció de cases que engloba tot el territori català. Si disposeu d’un terreny a qualsevol part de Catalunya, Espígul fa possible el somni de construir la vostra casa ideal.

Disposen de diversos models de cases per poder escollir, i projecten, dissenyen i construeixen els projectes a mida. Per fer-ho, treballen amb els millors materials i amb les últimes tendències del sector perquè la teva llar sigui única. A més a més,  s’encarreguen de tot el procés des de l’inici fins a l’entrega de claus, personalitzant tots els detalls per fer el teu nou projecte de vida realitat.

A Espígul s’adapten a totes les necessitats i a tots els pressupostos per la qual cosa podreu triar entre una gran oferta de cases que van des de la més senzilla fins a cases d’alt standing i de luxe.

Aquestes cases són personalitzables i per tant podreu ser partícips en tot moment en la construcció de la vostra futura llar. El seu equip de professionals t’assessorarà en acabats, materials i estructura amb la màxima professionalitat.

Així que si esteu interessats en construir la vostra futura llar, no dubteu en contactar amb Espígul o demanar informació al 972 220 110 o a través del seu correu hola@espigul.com.