anunci patrocinat

A l’edifici de nova construcció hi haurà plantes baixes, pisos i àtics amb terrassa. Habitatges de dos, tres i quatre dormitoris amb grans obertures i molta llum natural

La Immobiliària Espígul ja té a punt el terreny per engegar una nova promoció de pisos d’obra nova en un lloc excepcional, al poble de Fornells de la Selva. Pisos nous amb grans terrasses al bell mig del municipi, a 5 minuts de Girona. La fantàstica situació de l’immoble ofereix viure en un entorn familiar a tocar de la natura i gaudir dels diferents parcs i zones verdes que l’envolten.

L’edifici està situat a tocar de la plaça de l’església, al xamfrà entre els carrers Gausfred Llong i Pep Ventura. Un entorn tranquil i amb totes les comoditats per a una extraordinària qualitat de vida. Tots els serveis bàsics del poble a costat de casa; comerç de proximitat, farmàcia, escola bressol, escola pública, hostaleria…

A l’edifici de nova construcció hi haurà plantes baixes, pisos i àtics amb terrassa. Habitatges de dos, tres i quatre dormitoris amb grans obertures i molta llum natural.

L’edifici serà respectuós amb el medi ambient, amb els sistemes constructius més avançats i eficients per tal de minimitzar el consum energètic, amb excel·lents aïllaments interiors i exteriors. Els pisos s’entregaran amb paviments porcellànics i rajoles de gran qualitat i la cuina completament equipada.

Un altre punt a favor del client són les diferents opcions de personalitzar la llar al gust de cada propietari que ofereix la Immobiliària Espígul, sempre amb elements de la màxima qualitat. Cadascuna de les propietats disposa de plaça de pàrquing inclosa al mateix edifici i amb la possibilitat de traster.

A la web de la promoció s’hi poden trobar els tipus d’habitatges que queden disponibles i el formulari per sol·licitar informació dels plànols i la memòria de qualitats dels que encara no estan venuts sobre plànol o emparaulats.

A Immobiliària Espígul sabem que els petits detalls marquen la diferència.

Immobiliària Espígul

Vila de Fornells